Újra Cégek Éjszakája – most a Viapan is beugrik 
Újra Cégek Éjszakája – most a Viapan is beugrik 
promo / 2023-05-31 lokál
Idén 3. alkalommal, mostantól Business Night 4 Baranya néven fut tovább a Pécsi Cégek Éjszakája rendezvény, ahol helyi vállalatok veszik be a belvárosi kocsmákat. Bár a Viapan elmúlt 2 éve a HR Festekről szólt, idén ők is csatlakoznak az eseményhez, és a Made in Pécs Cafét töltik meg élettel.  

Megvan, ahogy többszáz ember hömpölyög a Király utcán fel-alá és minden kocsmából borgőzös szakmázás tétova hangjai szűrődnek ki? A Cégek Éjszakája nagy ötlet volt, erről és elmúlt két évükről kérdeztük Stankovics Mátyást, a Viapan Group HR szolgáltató cégcsoport marketingvezetőjét. „Teljesen őszinte leszek: az elsőről csak nagyon későn hallottunk, a másodikra pedig azért nem tudtunk jönni, mert már gőzerővel dolgoztunk a pécsi HR Fest előkészületein. De az ötlet tényleg nagyszerű! Ezért egyértelmű volt, hogy idén ott leszünk: a Made in Péccsel amúgy is szuper a kapcsolatunk, úgyhogy a helyszínen sem kellett sokat gondolkodnunk.”

Stankovics Mátyás szerint bár a rendezvény talán egy kicsit álláskeresői bulinak indult, teljesen logikus lépés az eddigi tapasztalatok alapján, hogy ezt idén átbrandelik B2B rendezvénnyé. „Ezeknek az eseményeknek a valódi értéke az a fesztelen networking, amit lehet, hogy más szakmai konferenciákon nem talál meg az ember. Szerintem is nagyon fontos, hogy hosszútávú üzleti partnerek között jobb ismertség, jobb együttműködés alakulhasson ki.” 

A Viapan kitelepülésével és kollégáival már 17:30-tól várja az érdeklődőket egy kis játékkal és finom kortyokkal a Made in Pécs Caféban, június 2-án.

(X)

 

súgó
COVID-19
 
ételital
Teszteltük: Kisülés Kávéműhely
 
lokál
Mindenki karácsonyfája