Rejtélyek Háza
Rejtélyek Háza
Csuka Dalma / 2020-08-11 lokál
A játékos szórakozás a megtébolyulás egyik ellenszere. A gyógyír pedig egyenesen a Rejtélyek Házától érkezik nyomozásos élményprogramok formájában.

Gyakran látni a Széchenyi téren, hogy kisebb-nagyobb csapatok – térképpel a kezükben – a belváros látványosságait fürkészve kutatnak idézetek, évszámok, nyomok után azért, hogy azok mentén megoldjanak egy krimit. Ők a Rejtélyek Városának gyilkossági ügyén dolgoznak éppen.

A Rejtélyek Háza játékkínálata további lehetőségeket biztosít az év 365 napján a logikai feladatokon alapuló nyomozószobán, a Másnapos Sztori kocsmatúráján át a Rejtélyes Vacsorákig. Meglátogatnál pécsi bárokat, vagy kipróbálnál egy szerepjáték-estet, ahol a vacsora mellett aznap este eljátszod Izmos Jimmy, Stri Cecília vagy éppen Csempész Elek karakterét? Csupán egyetlen „szabály” van: érezzétek jól magatokat! Amint a szerepeket magatokra szabtátok, többé nem maradhat titokban semmi sem!

A vírushelyzet idejére a Rejtélyek Háza is kényszerpihenőt tartott, de elkészült az otthoni krimi-élményt nyújtó játékunk. A kellékeket és az első nyomokat postai úton juttatjuk el a két nyomozócsapatnak, akik az ügyön dolgoznak; kezdetben külön, majd összefonódva. Vérbeli nyomozás bárhol, (város)határok nélkül, online.

Az igazi ajándékok nem kézzelfoghatók, inkább élményeket gyűjtsetek és ne tárgyakat, mert a legszebb ajándék az együtt töltött idő. Ha legközelebb csapatépítésről, leány/legénybúcsúról, szülinapi partiról vagy osztálykirándulásról esik szó a társaságotokban, nektek már lesz egy pompás ötletetek a minőségi időtöltésre: dobjátok be a Rejtélyek Háza programjait! Mindig van alkalom a játékra, ami által a résztvevők kimozdulnak komfortzónájukból és új oldalukat ismerik meg a kalandos csapatjátékokban. Fantasztikus megélni, hogy hogyan bontakozik ki a csapatok kreativitása a rejtélyek felkutatása közben. A feladatok kihívást jelentenek a játékosoknak, de persze teljesíthetők! A sikerélmény mindenkinek fontos, a feladatmegoldások végén nagyon jó érzés látni a sikeres nyomozati eredményeket. Te is legyél részese egy közös kalandnak!   

 

film
Nem vagyok sorozatgyilkos
 
lokál
Pécsről Rióba 2.
 
lokál
Made in Pécs-díj: Az év új vendéglátóhelye