Pécsi cuccok karácsonyra
Pécsi cuccok karácsonyra
Papp András / 2019-12-16 lokál
Ajándékozni jó. Pécsi cuccot ajándékozni még jobb. Összeállításunkban olyan menő pécsi termékeket gyűjtöttünk össze, melyeknek egészen biztos örülni fog az, aki kapja.   

Fünf Fuckin’ Kirchen póló, vászontáska

A SKEG csapata egyik pillanatról a másikra letarolta a várost Fünf Fuckin’ Kirchenes pólóival. Tudjuk, hogy a csúnya beszéd nem nagyon kompatibilis a karácsonnyal, de ez esetben felmentést kell adunk magunknak, hiszen ellenkező esetben nem tudnánk ajánlani ezt a menőséget. Ha pedig a póló nem lenne elég, készítettek menő vászontáskákat is, amivel te lehetsz a legmenőbb a hétvégi piacozás során.  

Facebook.com/skeg.hu

TV-tornyos zoknik

TV-tornyos pólók gyakran jönnek velünk szemben az utcán, no de, zoknik? Be kell vallanunk valamit: meg vagyunk őrülve a TV-tornyos zoknikért! Az ötletért és a kivitelezésért dupla (vagy inkább tripla) csillagos ötös jár a gyártónak! Olyan tűpontosan és olyan kedvesen találták telibe az egészséges lokálpatriotizmus szívcsakráját, hogy abba minden pécsi beleremeg, aztán észheztérés után TV-tornyokba bújtatja a lábát.   

Facebook.com/coollabpecs 

Sapka sapkák

Cipőt a cipőboltból, sapkát a Sapkától! Egészen kúl sapkákat lehet beszerezni az 1000%-osan pécsi Sapkától, amiért csak köszönettel tartozunk nekik, hiszen nagyon nehéz jófajta és menő fejfedőket beszerezni. Az általánosan elterjedt kötött termékekkel szemben a Sapka anyagai vízállók, légáteresztők és nagyon melegek, így tökéletes választás az őszi-téli szezonban mindennapi viseletre, de akár sportolásra is. Fiúknak és lányoknak szuper ajándék karácsonyra!

Facebook.com/sapkapecs

The Mirror Concept táskák

A The Mirror Concept egy pécsi és egy amszterdami dizájner kooperációjaként jött létre, táskáik egyediek és limitált darabszámúak. Nagyszerűen beleilleszthetők akár egy urbánus-minimalista ruhatárba, de jól kombinálva bármilyen stílus megfelelő kiegészítői lehetnek az egyszerű, de mégis hangsúlyos szín- és formahasználatuknak köszönhetően. Fontosnak tartják a környezet- és állatvédelmet, így táskáikhoz semmilyen állati eredetű anyagot nem használnak fel, kizárólag szintetikus bőrrel dolgoznak.

Facebook.com/themirrorconcept

Pécs City Astronaut plakátok

A Monokrom a DRUKKER-rel közösen olyan plakátokat alkotott, melyek letérdeltették az embereket. A Pécs City Astronaut nyomatokért érdemes sietni a Király utcai kis üzletbe, hiszen limitált példányszámban készültek (csupán 50 darabot nyomtak belőlük), az egyes darabok sorszámozottak, dedikáltak, és kék vagy piros színben választhatók.  

Facebook.com/monokromdesignstore

lokál
Portré: Józsa Richárd
 
súgó
Új képek 2020-2023
 
ételital
Teszteltük: Rokusch