Miért hazudunk?
Miért hazudunk?
szerk / 2015-04-02 lokál
Ez a rövid, olvasóbarát cikk arról szól, hogy a Made in Pécs miért hazudik folyamatosan, szemrebbenés nélkül, ocsméta módon.

A figyelmes Made in Pécs magazin olvasóknak biztos feltűnt, hogy a 3. oldalon megjelenő beköszöntő cikk végén mindig ez a mondat szerepel: „A Made in Pécs következő száma a szokásoknak megfelelően a hónap végén jelenik meg.” Ezzel a mondattal zárul a beköszöntő szöveg, de ez a mondat nem más, mint szemenszedett hazugság. Az elmúlt időszakban soha, de soha nem jelentünk meg a hónap végén, mindig csak a hónap elején került a lelőhelyekre magazinunk, pontosan úgy, mint most áprilisban.

Ennek a folyamatos, agyzsibbasztó csúszásnak egyetlenegy oka van, ez pedig nem más, mint a Made in Pécs művészeti vezetője, név szerint Ocsovai Gábor. Ő az, aki minden hónapban különböző trükköket talál ki a címlapunkra, ami miatt napokat csúszik a megjelenés. Mindenről ő tehet, miatta hajszoljuk bele magunkat hónapról-hónapra a fent említett hazugságba. Mindezt tudnotok kellett, ezért született ez a nagyszerű cikk. Na meg azért, mert a főnökünk – teljes joggal – a munkaállomáshoz bilincselve wc-lehúzó lánccal ver bennünket minden nap délután 2 és 3 között kollégáival felváltva, hogy a lehető legnagyobb nézettséget préseljük ki új honlapunkból. A helyzet pedig az, hogy erre a cikkre rengetegen fogtok kattintani (el sem tudjátok képzelni, hogy milyen sokan), amivel talán megússzuk a mai mészárlást. Ezt köszönjük nektek, egyben pedig elnézést kérünk tőletek, hogy teljesen felesleges módon elraboltunk az életetekből 1 teljes percet.

zene
A pécsi underground hip-hop
 
lokál
A 21. századi nő a futást választja
 
lokál
Gondolatok, melyeket érdemes terjeszteni – TEDxPécs