Klímafákkal a környezetünkért
Klímafákkal a környezetünkért
promo / 2019-11-04 lokál
28 évvel ezelőtt indult útjára a Földünkért kampány azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az első környezeti világtalálkozóra. Azóta minden évben október 21-én ünnepeljük a Földünkért világnapot, amely egyre több vállalkozást is cselekvésre buzdít.

E jeles nap alkalmából a pécsi székhelyű HR-Rent Kft. csapata is ásót ragadott és október 19-én klímafákat ültetett Pécs legnépszerűbb szabadidőparkjában, a Sportolók Ligetének elnevezett területen. A munkaerőközvetítéssel és -kölcsönzéssel foglalkozó HR-Rent Kft-t 14 évvel ezelőtt alapította Feleki Attila, ennek apropóján 14 db klímafát ültettek el a ligetben a TreeMission Egyesület „Egy fával a klímavédelemért” programjának keretében.

Büszkék vagyunk rá, hogy munkatársaink jelentős része örömmel vállalta, hogy eljön fát ültetni. Mindamellett, hogy tettünk a környezetünkért, a napos időjárásnak köszönhetően nagyon jól éreztük magunkat. A teljes hétvége a környezetvédelemről szólt nálunk, ugyanis október 20-án munkatársaink részt vettek a Malomvölgyi tónál megrendezett Fuss a fákért futóversenyen is.

Mivel vállalkozásunk az év többi napján is fontosnak tartja a környezetvédelmi törekvéseket, az irodai hétköznapokon is igyekszünk csökkenteni az ökológiai lábnyomunkat. Újrahasznosított papírokkal dolgozunk, amikor csak lehet, és kerüljük a színes nyomtatást. A konyhánkba beszereztünk egy víztisztítót, ezáltal jelentősen csökkentettük a műanyag palackok számát, és nemrég vásároltunk szelektív kukákat is.

(X)

 

zene
Feriantes
 
súgó
UKI? DRUKI? ZINEFESZT?
 
ételital
Külvárosi gasztró: Béczi szelet