Idén is támogatjuk a civileket!
Idén is támogatjuk a civileket!
szerk / 2024-03-05 lokál
A Made in Pécs szerkesztősége kiemelten fontosnak tartja, hogy a maga eszközeivel jobbá, élhetőbbé, barátságosabbá tegye mindannyiunk otthonát, Pécset. Éppen ezért roppant fontos számunkra azoknak a civil szervezeteknek a munkája, akik ugyanezekért a célokért dolgoznak nap mint nap. Szokásunkhoz híven ingyenes hirdetési lehetőséget biztosítunk számukra a Made in Pécsben ez évben is.  

A folyamatosan anyagi gondokkal küzdő civil szervezeteknek, egyesületeknek, alapítványoknak, társaságoknak abban szeretnénk segíteni a rendelkezésünkre álló eszközökkel, hogy programjaikról vagy csupán a létezésükről megfelelő módon tájékoztathassák a közvéleményt. Ezért áprilistól ismételten ingyenesen biztosítunk számukra hirdetési lehetőséget a Made in Pécs magazinban. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden hónapban ingyenesen felajánlunk egy pécsi civil szervezetnek egy darab egyoldalas hirdetést lapunkban. Reméljük, ezzel a lépésünkkel kicsit tudunk segíteni a civileknek, ám abban is biztosak vagyunk, hogy felajánlásunkra rengetegen fognak jelentkezni, csakúgy, mint eddig minden évben. Idén 9 lapszámunk jelenik még meg, ez azt jelenti, hogy csupán 9 szervezetnek tudunk segíteni 2024-ben. Amennyiben 9-nél több jelentkezés érkezik felhívásunkra, abban az esetben szerkesztőségünk fenntartja magának a jogot, hogy eldöntse, kiket támogat a rendelkezésre álló felületekkel.

Az online jelentkezési lap ITT

Jelentkezési határidő: 2024. március 18. 10:00. 

(Azokat a szervezeteket, akiket tavaly támogattunk, ez évben nem áll módunkban támogatni, hiszen szeretnénk másoknak is segíteni. Szíves megértésüket ezúton is köszönjük.)

súgó
Szárnyas Malac Napok
 
lokál
Made in Pécs-díj: Kultúra Junior
 
zene
Kisház Akusztik