Bock&Roll Piknik
Bock&Roll Piknik
/ 2018-06-12 lokál
Így indítsd a nyarad: Szentiván-éj, Piknik és Bock&Roll!

Van-e hangulatosabb nyáresti program, mint június 23-án, Szentiván-éj estéjén a festői Palkonyán a párásodó borospoháron át szemlélni a Fekete-hegy világbajnok borait adó dűlőit, lounge zenére lazulni, és közben a friss, gyümölcsös Bock&Roll borok eddigi évjáratait kóstolni, visszakóstolni, majd megint visszakóstolni?

Szerintünk nincs, ezért is ajánljuk ezt a klassz programot. Az első száz jelentkező a palkonyai Tulipános Udvarban 16 és 22 óra között együtt tölthetik el Szentiván-éj első óráit. Délután, a napokban debütált 2017-es fehér Bock&Rollt kóstolgathatják, majd a hőmérséklet csökkenésével a most piacra került, de már súlyos aranyérmekkel elismert 2015-ös Bock&Rollra válthatnak, majd egy vertikális kóstolón vizsgálhatják meg Bock Valér házasításának korábbi évjáratait.
Mi ugyan tudjuk, hogy Villányt soha nem lehet megunni, de a szervezők gondoltak azokra is, akik még bizonytalankodnak, így régi barátukat, Áts Karcsit is meghívták Tokaj-Hegyaljáról, s ha már eljön, magával hozza kedvenc borait is, amiket szívesen megkóstoltat a vendégekkel. A borokhoz Angus marhából, szárnyasokból készített hamburgereket, illetve grillen piruló sültkolbászokat ajánlanak.
Tudjuk, nehéz lesz ezután a hangulatot fokozni, de a Geromusic kísérletet tesz erre. A laza lounge zene is garancia arra, hogy úgy érezzük: soha nem ér véget sem a nyár, sem az év legrövidebb éjszakája

További információk: 

Transzfer:

A Bock Pince és Palkonya között minden jegyvásárló számára INGYENES a transzfer.

Választható ételek:

Bazsalikomos, szárnyas hamburger aszalt paradicsomos majonézzel, friss paradicsommal, jégsalátával, edami sajttal.

Angus marhaburger amerikai káposztasalátával, házi sült baconnel, jégsalátával, cheddar sajttal.

Bock&Roll sültkolbász (bélszín-szárnyas-sertés) Lipóti parasztkenyérrel, csipős vagy édes magosmustárral.

Részvételi díj:

5 000 Ft/fő elővételben, 5500 Ft/fő a helyszínen.

Jegyvásárlás ITT.

A részvételi díj magában foglal egy pohár Fehér Bock&Roll kóstolót, egy Bock&Roll kóstolópoharat, egy ételkupont, valamint egy kupont a vertikális (2015-ös, 2014-es, 2012-es és 2010-es) vörös Bock&Roll kóstolóhoz.

(X)

zene
ZAJZAJZAJ podcast #7 // Egyedi Peti (Mmamt, Óriás)
 
ételital
Ehető Egészség
 
lokál
Portré: Varga Rita