A társadalmi felelősségvállalásért
A társadalmi felelősségvállalásért
szerk / 2020-02-03 lokál
Ingyenes hirdetési lehetőség civil szervezeteknek a Made in Pécs magazinban és a madeinpecs.hu-n.

A Made in Pécs szerkesztősége kiemelten fontosnak tartja, hogy a maga eszközeivel jobbá, élhetőbbé, barátságosabbá tegye mindannyiunk otthonát, Pécset. Éppen ezért roppant fontos számunkra azoknak a civil szervezeteknek a munkája, akik ugyanezekért a célokért dolgoznak nap mint nap. Márciustól ingyenes hirdetési lehetőséget biztosítunk számukra a Made in Pécs felületein.   

A folyamatosan anyagi gondokkal küzdő civil szervezeteknek, egyesületeknek, alapítványoknak abban szeretnénk segíteni a rendelkezésünkre álló eszközökkel, hogy programjukról vagy csupán létezésükről megfelelő módon tájékoztathassák a közvéleményt.  Ezért márciustól ingyenesen biztosítunk számukra hirdetési lehetőséget a Made in Pécs felületein. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden hónapban ingyenesen felajánlunk egy pécsi civil szervezetnek egy darab egyoldalas hirdetést magazinunkban, plusz a madeinpecs.hu weboldalon egy hónapig ingyen jelentetjük meg kiemelt helyen bannerüket. Reméljük, ezzel a lépésünkkel kicsit tudunk segíteni a civileknek, ám abban is biztosak vagyunk, hogy felajánlásunkra rengetegen fognak jelentkezni. Mivel ebben az évben még 10 lapszámunk jelenik meg, ez azt jelenti, hogy 10 civil szervezetnek tudunk segíteni 2020-ban. Amennyiben 10-nél több jelentkezés érkezik akciónkra, abban az esetben szerkesztőségünk fenntartja magának a jogot, hogy eldöntse, kiket támogat a rendelkezésre álló felületeivel. Kizárólag Pécsett megvalósuló, társadalmi célú ügyekkel kapcsolatos jelentkezéseket várunk. 

Jelentkezési lap ITT.

Izgatottan várjuk a regisztrációkat azzal a jó érzéssel, hogy megint élére tudunk állni egy olyan kezdeményezésnek, amely jobbá teheti és mások fölé emelheti városunkat.

súgó
Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék
 
lokál
Bor, ami megszépít
 
zene
Overmorrow