Vegetáriánus étterem nyílt a belvárosban
Vegetáriánus étterem nyílt a belvárosban
promo / 2019-09-03 ételital
A Napkelet Jógaházban augusztus 31-én megnyílt Mandala étterem nemcsak megjelenésével, hanem vegán, vegetáriánus étlapjával is kitűnik a hasonló kezdeményezések közül.

Az étterem nem kötelezte el magát egyetlen gasztronómiai tradíció mellett sem, így inkább a nemzetközi vegetáriánus konyhát célozza meg, amely egyaránt merít az újdonságokból és a bevált fogásokból is. A sok helyen egyetlen vegetáriánus ételként ismert rántott sajt náluk biztosan nem lesz. 

Az őszi étlapot az étterem saját kenyér-és sajtműhelyének termékeivel is kiegészíti, így kerülhet az asztalra 120 éves kovásszal készült kenyér és friss parenyica sajt. A Mandala étterem az alapanyagok kiválasztásánál a helyi termelőket részesíti előnyben. Külön ajánlat készült ételallergiával küzdők számára, legyen szó akár laktóz-, gluténmentes, vagy további allergének nélkül készült speciális ételekről. 

Az étteremvezető céljai között szerepel a progresszivitás, fenntarthatóság, társadalmi felelősségvállalás és a legmagasabb minőség garantálása. Az étterem helyet biztosít rendezvények számára, valamint a húsimádókat és a vegyes étrend szerint étkezőket is szeretettel várják.

Az étterem a tíz éve működő Napkelet Jógaház kapuin belül új magánberuházásként épült meg. Működését az egészséges életmód és táplálkozás elkötelezett közössége biztosítja.

(X)

súgó
Irány az éjszakai erdő!
 
zene
Ramon Tapia
 
ételital
Teszteltük: Eozin Corso