Vegetáriánus étterem nyílt a belvárosban
Vegetáriánus étterem nyílt a belvárosban
promo / 2019-09-03 ételital
A Napkelet Jógaházban augusztus 31-én megnyílt Mandala étterem nemcsak megjelenésével, hanem vegán, vegetáriánus étlapjával is kitűnik a hasonló kezdeményezések közül.

Az étterem nem kötelezte el magát egyetlen gasztronómiai tradíció mellett sem, így inkább a nemzetközi vegetáriánus konyhát célozza meg, amely egyaránt merít az újdonságokból és a bevált fogásokból is. A sok helyen egyetlen vegetáriánus ételként ismert rántott sajt náluk biztosan nem lesz. 

Az őszi étlapot az étterem saját kenyér-és sajtműhelyének termékeivel is kiegészíti, így kerülhet az asztalra 120 éves kovásszal készült kenyér és friss parenyica sajt. A Mandala étterem az alapanyagok kiválasztásánál a helyi termelőket részesíti előnyben. Külön ajánlat készült ételallergiával küzdők számára, legyen szó akár laktóz-, gluténmentes, vagy további allergének nélkül készült speciális ételekről. 

Az étteremvezető céljai között szerepel a progresszivitás, fenntarthatóság, társadalmi felelősségvállalás és a legmagasabb minőség garantálása. Az étterem helyet biztosít rendezvények számára, valamint a húsimádókat és a vegyes étrend szerint étkezőket is szeretettel várják.

Az étterem a tíz éve működő Napkelet Jógaház kapuin belül új magánberuházásként épült meg. Működését az egészséges életmód és táplálkozás elkötelezett közössége biztosítja.

(X)

lokál
TOP SHOP - A belváros 25 legjobb üzlete
 
zene
Off The Hook
 
súgó
Erdei piknikek