A belső tér elegáns és trendi, ahol a design és a Kodály Központ zenei környezete együtt teremt exkluzív atmoszférát.
A kínálat bemutatását a kávéval kell kezdenünk, ugyanis a városban egyedül a Kottában kapható Bányai kávé, melynek történetével könyveket lehetne megtölteni. A lényeg: létezik egy magyar kávéültetvény Costa Rica szívében, ahol 2018-tól Bányai László vezetésével folyik a munka. A farmon termelt kávé Bányai Coffee néven kerül a magyar fogyasztók asztalára, esetünkben a Kotta asztalára, és aki még nem kóstolta, gyorsan próbálja ki, mert garantáljuk, hogy emlékezetes kávé-élményben lesz része.
Bevalljuk őszintén, gyakran reggelizünk a Kottában, mert közvetlenül le tudunk parkolni a kávézó előtt, jó időben kizárólag a teraszon foglalunk helyet, és jóízűen fogyasztjuk kedvencünket, a kacsamájas croissant – a Kotta összes pékterméke egyébként az Orfűi Malmokból érkezik, minden nap frissen. A vegánok se szomorkodjanak, ők is találnak maguknak bőven harapnivalót.
A délutáni sütizéshez gyakorlatilag bármelyik házi készítésű süteményt ajánljuk, melyek egy hozzá passzoló koktéllal gyönyörűen lekerekítik napot.
A Kotta 40 főig üzleti vagy baráti összejövetelekre tökéletesen alkalmas.
Kotta kávézó (Breuer Marcell sétány 4. – Kodály Központ) K-Szo.: 9:00-18:00