Ehető Egészség
Ehető Egészség
/ 2016-11-24 ételital
Az Ehető Egészség cégére alatt már tavasz óta fellelhetők a finom és egészséges élelmiszerek. Októbertől könnyebben megközelíthető címre, a Ferencesek utcája 42. alá költözött az üzlet, ahol megtalálják számításukat az ételallergiások, a paleo-hívők, a diabéteszesek és az életmódváltó diétázók egyaránt.

A tulajdonosok azzal a szándékkal nyitották meg üzletüket, hogy a város legkomplexebb kínálatával fogadják a vásárlókat. Ennek szellemében az Ehető Egészség boltjában széles választékban találhatók laktóz-, glutén-, szója-, tojás-, tej- és élesztőmentes hozzávalók, mint például gluténmentes kenyér és süteménylisztek, maglisztek, paleo csokik, kekszek,mindenmentes tészták, laktóz- és gluténmentes bébiételek. Cukor helyett növényi édesítőket, étolaj kiváltására kókuszolajat, tej helyett pedig növényi eredetű tejféléket kínálnak. A diétázók számára elérhetők nemcsak a cukormentes lekvárok, csokik, pudingok és kekszek, de többféle szénhidrátcsökkentett liszt, tészta és a Szafi Fitt termékcsalád is helyet kapott a polcokon. Az üzemeltetők szándéka, hogy a széles választék mellett hosszú távon is elérhető árakkal álljanak a vásárlók rendelkezésére.

A kínálat sokfélesége mellett különféle szolgáltatásokkal bővítenek a közeljövőben: nemsokára várhatók a gluténmentes pékáruk, és csinos kis karácsonyi ajándékcsomagokra is lecsaphatunk advent idején. Egyedi szolgáltatásként pedig október 28-án nagy sikerrel zajlott le az első dietetikai tanácsadásuk, amit a későbbiekben rendszeresítenek, az időpontokat a Facebookon érdemes figyelni. A tanácsadást szakképzett dietetikus végzi, a vásárlók számára ingyenesen.

Nyitva tartás: hétköznapokon 9:00–17:30-ig, szombaton 9:00–12:00-ig.

(X)

ételital
Enni borral 6. – grill és bor
 
súgó
Nem bánok semmit sem - A pécsi Piaf hazatért
 
ételital
Teszteltük: Next Step Coffee