Secret Factory / Amper Klub
Amper Klub
7622 Pécs, Czinderi utca 6.
2019.11.30.
Start: 22:00
No tickets for sale at the moment. Check back later.
SECRET FACTORY
2019. november 30. szombat / saturday
AMPER KLUB
Jegyár elővételben és a helyszínen éjfélig: 1.400 Ft
Éjfél után: 1.800 Ft
Backstage pass: 3.000 Ft
www.amperklub.hu

Közel 20 esztendős pályafutásával a Secret Factory a magyar elektronikus zene egyik legambiciózusabb és legmélyebb gyökerekkel bíró párosa, akik nemcsak kompromisszummentes irányvonaluk, kísérletező hangzásviláguk, de szüntelen újítási vágyuk miatt is a legizgalmasabb produkciók között tarthatók számon.

Ez az eklektikusság az, ami miatt a Secret Factory széles réteget tud lefedni a techno szubkultúrában, illetve ennek köszönhető az is, hogy számtalan előadó előtt melegítik a talajt, vagy épp tesznek kövér pontot a buli végére. Ennek eredményeként kikerülhetetlen fellépők a legnagyobb magyar klubokban, valamint a legnagyobb hazai fesztiválokon, így például a Sziget Fesztivál, a B My Lake, vagy éppen a Balaton Sound rendszeres fellépői.

Andris és Balázs együttműködése nem csak a zenélésben merül ki, hanem közös klubestjük, a Secret Fusion is hozzátevődik, amely immár 18 éve szerves része a magyarországi klubéletnek és rájuk jellemző módon szerveződik időről időre: reflektál a korra és újat mutat a közönségnek.

Mindezt pedig nemrég még tovább gondolták, aminek eredményeként, hosszas előkészület és rengeteg munka után elindult a Secret Fusion Records is, amely talán kettejük eddigi legnagyobb vállalkozása.

Még több Secret Factory:
www.facebook.com/secretfactorymusic
www.facebook.com/secretfusion
www.instagram.com/secretfactoryofficial
www.soundcloud.com/secretfusion
súgó
Őket is hazavárták
 
lokál
ÁTJÁRÓ 1. rész
 
zene
Sétatér Fesztivál