n
made in pécs
b c d j k
Maribou State (UK) w/ Betwixt + Passed Dj Set
Amper Klub
7622 Pécs, Czinderi utca 6.
2017.03.24.
Kapunyitás: 22:00
Elővételi jegy 2017.03.24. 22:00 500 Ft hi db
Fizetendő: 0 Ft
Tavaszköszöntő minifesztiválra készülhetünk március végén, ahol a léleksímogató brit elektronikát egy roppant ízléses, ámde súlyos basszusok lüktetésétől fülledt házibuli hangulatával vegyítik a fellépők. A hiperhangulatos számairól és szettjeiről elhíresült brit Maribou State fellépését a Passed zenekar DJ szettje fogja kísérni, valamint a BETWIXT kísérleti elektronikus zenei műhelyből heten is az Amperbe érkeznek!

A Maribou State meghatározásánál a szokásosnál nehezebb dolgunk van. Alapvetően house, de sokat merítenek a downtempoból, soulból, future garageből, és mindezt kellemes vokálokkal tűzdeli a duó, hogy olyan atmoszférát alakítsanak ki, amitől megáll a világ. Fix helyük van a brit Radio 1-en, számaikért Pete Tongtól Diploig mindenki rajong!

Kicsit más stílusban, de hasonló hangulatban játszik a Passed zenekar. Ők a trapet, trip hopot és a popzenét ötvözik mesterien. Egy DJ szett pedig arra ad alkalmat, hogy a fellépéseiknél kicsit jobban elkalandozzanak a tagok akár a könnyedebb, akár a súlyosabb elektronikus zenei irányokba!

A BETWIXT alakulat Pécs legvagányabb házibuli-sorozatának újabbb és újabb epizódját rendezi meg a Szobában, hónapról hónapra. Ezeken a szeánszokon a legaktuálisabb underground, ámde szigorúan táncbarát elektronikus zenei stílusok ömlenek a hangfalakból. A legfőbb szempont náluk az, hogy a számok elképesztően jók legyenek, és nem az, hogy ismertek.

Mit is mondjunk még… ez a buli teljesen elképesztő lesz!
ételital
Külvárosi gasztró: Gulyás Étterem 2.
 
ételital
Teszteltük: Nana Bistro & Bar
 
súgó
Tap Factory