n
made in pécs
b c d j k
LavaLava, Monkeyneck w/ BØC
Amper Klub
7622 Pécs, Czinderi utca 6.
2017.04.15.
Kapunyitás: 22:00
Elővételi jegy 2017.04.15. 22:00 1 000 Ft hi db
Fizetendő: 0 Ft
A LavaLava hármasa – Tolo, Falcao és Fanki Rdm – csaknem egy évtizede üde színfoltja a budapesti éjszakának – olyan neveket csábítottak már el estjeikre, mint Deetron, Leon Vynehall, Max Cooper, Maya Jane Coles, Roman Flügel vagy Sei A, amellett persze, hogy a hazai house és techno közeg összes jelentős figurája megfordult már náluk az évek során. Hogy zeneileg milyen egy LavaLava est? Szerethető house és techno, ami mellett az önfeledt tánc garantált.

Monkeyneck zenéiből olyan életérzés sugárzik, ami ritka manapság – azonnal a tengerparton érezzük magunkat tőle. 2013 óta neve egyre szélesebb körökben ismert, 2014-ben pedig Chet Faker I’m Into You című számához készített remixe a nemzetközi elismertséget is meghozta számára, hatalmas hallgatottsági számokat produkálva. DJ szettjei hallatán bárki boldogságszintje azonnal megsokszorozódik – fülbemászó vokálok, szépen duruzsoló basszusok jellemzik.

A felvezetésről kedvenc BØC-unk gondoskodik majd, aki szintén előkapja a legfinomabb house muzsikáit. A belépő éjfélig egy ezres, utána 1300 Ft lesz, találkozzunk hát április 15-én az Amper Klubban!
ételital
Törzshely: Horváth Gergő - Szabadkikötő
 
ételital
Külvárosi gasztró: Mackó Söröző
 
lokál
Papír Panír: Hullámkarton mindenség