n
made in pécs
b c d j k
Just Her w/ BØC + illben
Amper Klub
7622 Pécs, Czinderi utca 6.
2017.10.28.
Kapunyitás: 22:00
Belépőjegy 2017.10.28. 22:00 1 000 Ft hi db
Fizetendő: 0 Ft
Október 28-án az őszi partiszezon egyik legizgalmasabb estéjére lehet számítani, az Amper Klubba érkezik ugyanis a brit elektronikus zenei szcéna legújabb felfedezettje, Claire Spooner aka Just Her!

A Him_Self_Her duóból kivált Just Her zenei palettája nagyon sokszínű - szettjeiben a vokálos house-tól kezdve, az okos elektronikán át, a minimalisztikus elemekkel tarkított technóig minden fellelhető. Producerként is egyre nagyobb sikereket tudhat magáénak, zenéi olyan neves kiadóknál jelennek meg, mint a Toolroom Records, Crosstown Rebels, vagy az Oliver Koletzki által vezetett Stil Vor Talent, miközben rendszeresen megjárja a Beatport toplistáit és visszatérő vendég a BBC Radio 1 „Essential New Tune” rovatában is. Hihetetlenül ízléses, kifinomult szettjeivel bejárta már Európa legnagyobb klubjait, a Czinderi utcában is emlékezetes bulit fog kanyarítani, az egészen biztos!

A főattrakció fel- és levezetéséről ezúttal helyi hősök fognak gondoskodni: a BETWIXT underground elektronikus zenei műhely alapítója és vezetője, BØC és a csapat négynegyed különítményének zászlósa, illben fog a beton dj pult mögé állni, hogy éppen aktuális kedvenceikkel táncoltassanak meg mindenkit!
súgó
Társulatra szabva
 
zene
Proxy + Palotai
 
lokál
Mesél a város – Kiss Tibor Noé: Az éjszaka mindenhol csöndes és sötét