DZSÚDLÓ / Káptalan kert
Káptalan Kert
Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad, 7621 Pécs, Káptalan utca 4.
2023.09.09.
Kapunyitás: 19:00
Early Bird jegyek 2023.09.09 19:00 5 500 Ft SOLD OUT
Normál jegyek 2023.09.09 19:00 6 500 Ft
Fizetendő: 0 Ft
Szabadtéri koncertek Pécsett a Káptalan Kertben!

Hamarosan végre újra megtelik élettel a Káptalan Kert és egész nyáron jobbnál jobb zenekarok váltják egymást. Szeptember 9-én Dzsúdló érkezik!

Dzsúdló
2023. szeptember 9. szombat
KÁPTALAN KERT
(Pécsi Szabadtéri Színpad - Káptalan u. 4.)
Jegyinfók:
Early Bird jegyek: 5.500.- Ft
Normál jegyek: 6.500.- Ft

A Z-generáció egyik legnagyobb kedvence villámgyorsan vált népszerűvé szókimondó, sajátos hangulatú dalaival. A fiatal, ám annál markánsabb hangú Dzsúdló már 26 millió stream felett jár a Spotifyon, YouTube-on pedig átlépte a 60 milliót.

Lil Frakk-kal közös Lej című slágere szinte a megjelenéskor kultstátuszba emelkedett, első lemeze, a Fotofóbia pedig Magyarország egyik legtöbbet hallgatott albuma lett. Egy évvel később már érkezett is Szörnyeteg című második nagylemeze. Maradtak az olykor tabudöntögetően érzelmes, spleennel átitatott dalok, s érkezett néhány neves közreműködő, például Beck Zoli (30Y) vagy Krúbi.

2022 augusztusában a másik Z-generációs ikonnal, Azahriah-val jelentetett meg közös dalt, Várnék címmel.

A slam poetrys múlttal rendelkező Juhász Márton Dzsúdló projektjével a 2020-as MTV EMA legjobb magyar előadója díját is elnyerte. Szövegeihez hasonlóan videoklipjei is erősen elgondolkodtatóak, gyakran nyúlnak nehéz témákhoz: úgy tűnik, Dzsúdló sikerének titka a szórakoztatás és a mélyebb tartalom tökéletes összhangja.

2022-ben végigturnézta az országot, hallhattuk a legtöbb nagy fesztiválon is. Az év szeptemberében a Budapest Parkban adott telt házas koncertet. Rajongótábora rendkívül lelkes és összetartó: Ha eddig nem kellettem című dala például közkívánatra jelent meg, mert az eredetileg csak a koncerteken játszott demót szinte azonnal kívülről fújta a közönség, s követelte a stúdióverziót belőle.

Nagy örömmel látjuk vendégül újra a Káptalan Kert színpadán.
súgó
AZ ŰR – alternatív kozmoszok
 
lokál
Sarlós Endre és a mecseki láthatatlanok
 
ételital
Enni borral 2. – spagetti és bor